Šance na prežitie Galimova si lekári netrúfajú odhadnúť

10.09.2011 Celý región

ODPORÚČAME:

Hokejista Galimov vyšiel z trosiek lietadla po vlastných
Hokejista Pavol Demitra zahynul pri páde lietadla v Rusku
Napíšte svoj odkaz Paľovi Demitrovi
KHL bude v sezóne 2011/2012 bez Lokomotivu Jaroslavľ
Telo Pavla Demitru dovezú na Slovensku zrejme v pondelok
Jaroslavľ smúti za hokejistami
Reprezentačný dres s číslom 38 bude navždy patriť Demitrovi
KHL bude v sezóne 2011/2012 bez Lokomotivu Jaroslavľ MOSKVA 10. septembra (WEBNOVINY) - Alexander Galimov, jediný hokejista Lokomotivu Jaroslavľ, ktorý prežil stredajšiu tragickú nehodu lietadla Jak-42, je aj naďalej v kritickom zdravotnom stave. Informoval o tom server championat.ru s odvolaním sa na zdroje z lekárskeho prostredia.

Dvadsaťšesťročný krídelník utrpel popáleniny na 80 - 90 % povrchu tela. Hokejistu sa lekárom podarilo stabilizovať, zatiaľ si však netrúfajú odhadnúť jeho šance na prežitie.


Poprad bude v sobotu spomínať

V sobotu sa od 17.00 h uskutoční na hokejovom štadióne mesta Poprad pietna spomienka za obete leteckej tragédie v meste Jaroslavľ. Smútiaci sa môžu už od jedenástej zapísať do kondolenčnej knihy a vyjadriť tak úprimnú sústrasť pozostalým obetí.

O pol piatej popoludní sa štadión otvorí pre verejnosť. Na oficiálnej spomienke sa zúčastnia celé tímy HC Lev Poprad a HK Poprad, starosloviensky otčenáš zaspieva 30-členný zbor Lúčnice. Nebudú chýbať fotky a mená tých, ktorí boli na palube havarovaného lietadla.

Pád lietadla s hráčmi Lokomotiv Jaroslavľ

Rozlúčka s hokejistami Lokomotivu v Jaroslavli


 

Vyberte región